Stine Cassøe

Stine er en dansk springrytter (*16.06.1991) og har base med sine heste i Hobro. Hun har redet allerede før hun lærte at gå, og den store lidenskab for heste fortsatte siden da. Hun havde sin første konkurrence, da hun kun var 9 år gammel, og siden har hun ikke stoppet. Hvad hun bedst kan lide er at opdrage unge heste og være en del af deres rejse. Stine er meget hårdtarbejdende og en stor hestekvinde, vi er stolte af, at hun er en Broholm.biz-ambassadør, og at hun vælger vores produkter.

Hvad er dit yndlingsprodukt fra  broholm.biz?

"Min favorit og mest anvendte produkt er bestemt Hit-Air airbagvest. Jeg har brugt den i de sidste 10 år. Jeg bruger den derhjemme, når jeg rider på de unge heste, når jeg springer og under konkurrencer. Efter min mening kommer sikkerhed altid først, og med Hit-Air føler jeg mig beskyttet, og jeg kan ride uden bekymringer.

Jeg kan også godt lide Goode Rider-tøjet. Min absolutte favorit er Hoodie, den holder mig varm, men er stadig åndbar, og den ser super cool ud."

 

Stine er meget succesrig, her vil vi bare liste nogle af hendes største succeser:

  • Placeret i CSIO 1.60 Grand Prix
  • Del af Senior Nations Cup-holdet i de sidste 2 år
  • Har deltaget  med 7 forskellige heste ved verdensmesterskabet for unge heste (bedste resultat 6. plads)